2013. december 7., szombat

Bogyka a bölcsiben

Úgy alakult az élet, hogy volt egy lebeszélt időpontunk mára, s a munkanap áthelyezés miatt a bölcsiben volt ügyelet, így hát megbeszéltük, hogy akkor ma próba. 


Az időpontot lemondták ugyan, de már nem akartuk visszamondani, így reggel elvittük a két fiút és ott is hagytuk szépen. Zsebi szokásosan elköszönt apától, majd kérte, hogy én maradjak, de aztán nem problémázott rajta, hogy elindultunk mind a ketten. Azon már meglepődött, hogy ott maradt az öccse is, mert még hallottam a folyosóról, hogy megjegyezte a dolgot. 


Hogy napközben mi történt, azt csak az elbeszélésekből tudom, de M. néni szerint Bogyka egy rém nyugodt tündéri gyerek és nem lesz semmi a későbbiekben sem. Elmondásuk szerint nagyon élvezték a délelőttöt. Ebédre értünk oda, erre Zsebi bemutatott némi hisztit, de aztán csak megebédelt mindenki és utána indultunk haza. Az ottalvást most nem teszteltük, bár alapból úgy készültünk, de aztán visszaértünk időben. 


A tesókat egyébként ha lehet még jobban összekovácsolta ez a közös bölcsis nap, mert utána a szokásosnál is kevésbé tudtak leszakadni egymásról itthon:P 

Köszönjük szépen K. és M. néninek a mai napot és a fotókat:)