2012. november 4., vasárnap

Amikor a bakmacska is…

…kurva. Már elnézést a vulgáris és tőlem általában nem megszokott kifejezésért (tudok ám káromkodni, mint egy kocsis, de azért igyekszem visszafogni magam és nem a gyerek miatt;)), de a mai nap egyszerűen nem enged más kifejezést. 

Hisztis kis hercegünk
Zsebivel ritkák az ilyen napok, legalábbis az ennyire ilyenek. Ha volt már ilyen egyáltalán, mert nem emlékszem rá. Bizonyára ezért is viseltük nehezen.

Én az éjszakai nem alvás után - lásd helyes kis ábra…az 56% az nagyon gyengének számít, bár ritka a 100%os iccaka - semmi hasonlóra nem voltam felkészülve. Pedig még azt is elárulom, hogy KáeM sokkal többet foglalkozott Zsebivel, mint én. 


De ma valahogy még ölben is hisztizett, a délelőtt még csak-csak eltelt valahogy, bár az etetések lényegében katasztrófával értek fel (éhes volt, de hárman is kevesek voltunk, hogy lefoglaljuk - még a macska is segített, de komolyan). De a délutáni ébredés után lényegében 10 percenként néztük az órát, hogy még mennyi van hátra lefekvésig. Pedig nem is aludt kiemelkedően keveset. Fél öttől egyébként kicsit úgy tűnt, mintha vissza akarna térni a régi rendszerhez, amikor is 5kor feküdt…de ehhez azért már nagy egy kicsit, így hát maradt a szórakoztatás, dajkálás, helyenként a hiszti kiröhögése - igen ilyen gonosz szülők vagyunk, de tényleg nem lehetett már másként bírni -, további témákban pedig saját magunk kinevetése sem maradt el:) 

Azért ma is találtunk olyan tevékenységet, ami kacagásra bírta - a videó tegnap készült, de ma is hasonlóan hangos volt a móka (na meg a móka végén a hiszti, mert ő bizony még napestig folytatta volna:P)

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ugye mindenféle frontok jönnek-mennek. Nem is beszélve az egyszerre növögető 4 fogacskáról. S arról, hogy az elmúlt éjszaka ő is elég nyugtalanul aludt - sajna volt alkalmam hallani a forgolódását, nyöszörgését.