2011. szeptember 26., hétfő

Baby connect - A kisbabás alkalmazás

Igen, több kipróbálása után, végülis emellett döntöttünk. Árban mindegyik hasonló, ebből sajnos nem volt trial/lite verzió, de meggyőztek a képek/vélemények/értékelések és hát az is segített a döntésben, hogy androidos telefonra is le lehet tölteni, nem csak iPhone-ra, ami Sógornőm szempontjából nem hátrányos;)


Az alkalmazásban lehet rögzíteni az etetéseket, a peluscseréket, az alvásokat, mérföldköveket és az aktivitásokat. Na és természetesen minden egészségügyi apróságot és nagyságot is:) Súlyt, hosszot, fejkörfogatot természetesen. Remek diagrammokat készít, amiket aztán e-mailben el tudunk küldeni bárkinek.


Nyilván elsődleges előnye, hogy a kis kockás papírral/füzettel ellentétben mindig kéznél van. Meg hát magától számol, jelez, figyelmeztet, ha éppen ezt állítjuk be neki. Aztán nagyon szuper, hogy nem csak egyedül használom, hanem meg tudtam hívni apát is, így ő is tudja követni az eseményeket. Ha nem az alkalmazáshoz megfelelő telefonja lenne, akkor a neten:)  És nem csak követni tudja, de rögzíteni is tud eseményt természetesen.


A honlapon természetesen az enyémnél jelentősen profibb és informatívabb képek (sőt videók) vannak. Ahogy egyre jobban elmélyülünk a használatban nyilván még lesznek további tapasztalatok, ezeket majd kiegészítésként le fogom írni:)